USLOVI NAJMA - RENT A CAR AERODROM BEOGRAD

Rentiranje vozila bez ostavljanja depozita. Kilometraža je bez dnevnog ograničenaja, samim tim, bez ograničenja na celokupan perid rentiranja vozila. Mogućnost plaćanja gotovinski, preko računa, ili platnom karticom. Za dugoročne najmove imamo posebne cene i pogodnosti. Najam automobila se naplaćuje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan plaćanja. Naplata se vrsi pri preuzimanju automobila i prihvatamo sve vrste prepoznatljivih medjunarodnih platnih i kreditnih kartica, kao što su: American Express, Eurocard, Mastercard, Visa... Ako neka kartica nije navedena, slobodno nas kontaktirajte i pitajte. Sa nama je svaki dogovor moguć. Za gubitak ključa naplaćuje se vrednost izrade novog u ovlascenom servisu. Ako klijent napravi saobraćajnu, ili neku parking kaznu u toku najma biće naplaćen trošak kazne. Klijent je dužan da plati sve saobraćajne, parking kazne koje su nastale za vreme trajanja najma, rentiranja vozila. SVAKU ŠTETU BEZ POLICIJSKOG ZAPISNIKA SNOSIĆE NAJMOPRIMAC.


Izbor Vozila Kontaktirajte Nas

BESPLATNO RENT A CAR AERODROM BEOGRAD - NIKOLA TESLA

Rent A Car Aerodrom Beograd potpuno besplatno, daje GPS navigciju sa poslednjim mapama Evrope uz rentirano vozilo. Ukoliko imate potrebu za dečijim sedištem, ili sedištima, ne brinite. Kod nas je i to potpuno besplatno. Idete na duži put i potreban vam je KROVNI KOFER, bez brige i to dobijate potpuno BESPLATNO.

GPS u svakom vozilu

Gps navigacija se nalazi u svakom nasem vozilu. Navigacija se dobija potpuno besplatno uz rentirani automobil na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

KROVNI KOFER

Ukoliko idete na duže putovanje i smatrate da vam je gepek automobila nedovoljan za vaš prtljag, jednostavno rezervišite krovni kofer - Besplatno.

Sedišta za decu

Imate potrebu za dečijim sedištem, koje vam svako preporučujemo radi bezbednosti, ili potrebu za dva dečija sedišta i to je, naravno BESPLATNO.